در این مقاله طرز تهیه کیک تولد خامه ای به روشهای مختلف را خواهید خواند. این کیکها عبارتند از: کیک خامه ای با موز و گردو، کیک خامه ای ساده،
۱. طرز تهیه کیک تولد خامه ای با موز و گردو
مواد لازم (برای ۱۲ نفر) | |
کره | ۱۲۰ گرم |
شکر قهوهای روشن | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
گردو خرد شده | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۴۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۲.۵ قاشق چایخوری |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۱۸۰ گرم |
خامه سفید قنادی | برای تزئین به مقدار لازم |
موز خرد شده | ۲ عدد بزرگ |
زمان لازم برای آماده شدن کیک: ۱/۵ ساعت
دستور تهیه
- کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
- سپس آن را با شکر قهوهای مخلوط کنید و با همزن برقی خوب بزنید.
- بعد از اینکه کره و شکر خوب یکدست شدند، یکی یکی تخم مرغها و بعد وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- گردوها را خرد کنید و همراه با بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.
- آرد را چندین مرتبه الک کنید، نمک و دارچین را به آن اضافه کنید و آن را آهسته آهسته به مایه کیک بیفزایید. (در حین اضافه کردن آن را خوب هم بزنید تا آردها گلوله نشوند.)
- خامه صبحانه را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- موز خرده شده را به مایه کیک بیافزائید و آرام با قاشق هم بزنید تا موزها در کیک پخش شوند.
- کف و دیوارههای قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
- مایه کیک را آرام در قالب بریزید؛ قالب را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل کاملا گرم شده است قراردهید.
- پس از آماده شدن کیک، روی آن را با خامه سفید بپوشانید و به سلیقه خودتان تزئین کنید.
-
۲. طرز تهیه کیک تولد خامه ای ساده + خامه خانگی
مواد لازم (برای ۶ نفر) آرد ۲۰۰ گرم بیکینگ پودر ۱۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم وانیل ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)
تخم مرغ ۴ عدد آب یا آب کمپوت ۴ قاشق غذاخوری مواد لازم برای خامه کیک پودر قند به مقدار لازم (حدود ۴۰۰ گرم) خامه صبحانه ۶ پاکت ۲۰۰ گرمی وانیل کمی
زمان لازم برای آماده شدن کیک: ۱/۵ ساعت
دستور تهیه
- ابتد خامه کیک را درست کنید؛
- وانیل، خامه و پودر قند الک شده را در یک ظرف بریزید و ۳ دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
- سپس آن را ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
- پس از دو ساعت آن را از یخچال خارج کنید و دوباره با دور تند همزن آن را هم بزنید؛ این فرایند را تا جایی که لازم است تکرار کنید تا خامه سفت شود. (خامه آماده شد.)
- فر را روشن کنید تا داغ شود.
- تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید؛ کمی هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم مخلوط شوند.
- سپس شکر و وانیل را به تخم مرغها اضافه کنید و با همزن بزنید.
- آب یا آب کمپوت را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و آنها را الک کنید.
- مواد آردی را به مواد بالا بیافزائید.
- قالب خود را کمی چرب کنید و روی سطح آن آرد بپاشید.
- مایه کیک را آرام در قالب بریزید؛ قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد (یا ۳۴۷ درجه فارنهایت) در طبقه وسط فر قرار دهید.
- برای اینکه پف کیک از بین نرود، در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
- پس از ۲۰ دقیقه یک چنگال در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک پخته است.
- کیک را از فر خارج کنید و روی آن را با خامه ای که تهیه کردید تزئین کنید.
جهت خرید کیک تولد به صورت اینترنتی کلیک فرمایید.
منبع:
طرز تهیه کیک تولد دخترانه در خانه
طرز تهیه کیک تولد خامه ای با 2 دستور پخت + ایدههای تزئین کیک
کیک ,خامه ,هم ,لازم ,خامه ,بزنید ,کنید و ,را به ,آن را ,هم بزنید ,اضافه کنید
درباره این سایت